توضیحات
دستگاه شورکن آجیل و تخمه یا همان دستگاه تخمه پزی برای تفت دادن و نمکی کردن انواع خشکبار مانند تخمه، پسته، بادام زمینی و سایر آجیلها استفاده میشود.
محصولات تولید شده توسط این دستگاه از نظر طعم، ظاهر و بهداشت تمامی استانداردهای صادراتی را رعایت میکنند و برای استفاده از آن تجهیزات خاصی لازم نیست.
انواع دستگاه تفت و شورکن آجیل و تخمه
دستگاههای تفت و شورکن آجیل و تخمه بر اساس حجم تولید گروهبندی میشوند، از جمله:
- ظرفیت 60 کیلوگرم در ساعت: برای ظرفیتهای کم
- ظرفیت 100 الی 120 کیلوگرم در ساعت: برای ظرفیتهای متوسط
- ظرفیت 1 الی 4 تن: برای ظرفیتهای بالای صنعتی
مشخصات فنی دستگاه شورکن تخمه و تفت آجیل
دستگاه شورکن خشکبار برای تفت دادن آجیل و تخمه با استفاده از هوای گرم استفاده میشود و محصولات نهایی با کیفیت و شورتری تولید میشوند.
استفاده از این دستگاه بسیار ساده است و برای تفاوت تفت دادن و شورکردن محصولات مناسب است.
کاربردهای دستگاه تفت آجیل و خشکبار
از این دستگاه میتوان برای تفت و شورکردن انواع خشکبار از جمله پسته، تخمه، بادام و فندق استفاده کرد.
مزایای دستگاه آجیلپزی
- افزایش ماندگاری محصولات
- تفت و نمککردن یکنواخت
- کیفیت بالای محصول نهایی
- رعایت قوانین بهداشتی
- استفاده آسان
قیمت دستگاه شورکن تخمه و آجیل
قیمتها متغیر است، برای اطلاعات بیشتر با شمارههای موجود در سایت تماس بگیرید.
خدمات مشاوره رایگان خرید دستگاه
برای خرید دستگاه حتماً از خدمات مشاوره رایگان استفاده کنید تا بهترین دستگاه بر اساس نیاز شما معرفی شود.