
با سلام به سایت بازرگانی پایاپک خوش آمدید . جهت کسب اطلاعات در مورد سیل القایی تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
Table of Contents
سیل القایی یکی از روش های بسیار کاربردی برای پلمپ و وکیوم کردن بطری و ظروف نگهداری از مواد غذایی، نوشیدنی ها و مواد دارویی و شیمیایی می باشد که فویل آلومینیومی را روی درب آنها متصل می کند. این تجهیزات با ایجاد میدان مغناطیسی و تولید حرارت منجر به چسبیدن موم موجود بر روی واشر به بدنه پلاستیکی ظروف میشوند و در انواع مختلف دستی، نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک در بازار موجود می باشد.
پایا پک؛ ارائه دهنده انواع دستگاه بسته بندی مانند دستگاه سیل لیوان،دستگاه سیل القایی و… می باشد. در ادامه به معرفی کامل دستگاه سیل القایی وکیوم و انواع واشر آن پرداخته و قیمت و موارد مهم در خرید ماشین آلات سیل القایی دست دوم را بررسی خواهد نمود.

دستگاه سیل القایی چیست؟
نحوه بسته بندی مواد غذایی و دارویی با توجه به نوع ماده و ظروف نگهداری از آنها به شیوه های مختلفی انجام میشود که در نهایت همگی منجر به افزایش ماندگاری و جلوگیری از فساد مواد خواهند شد. دستگاه سیل القایی یا سیل وکیوم به ماشین آلاتی گفته میشود که با ایجاد میدان مغناطیسی منجر به ایجاد حرارت در فویل های آلومینیوم شده و در نهایت این حرارت به لایه موم انتقال پیدا نموده و اتصال بین دو سطح صورت میگیرد.
پلمپ درب قوطی های کرم، بطری نوشیدنی و مواد دارویی به کمک این گروه از ماشین آلات انجام میشود. لازم به ذکر است که به لایه و پوشش مورد استفاده برای پلمپ شدن درب بطری ها با این تجهیزات اصطلاحا واشر سیل القایی گفته میشود.
مزایای دستگاه سیل القایی
استفاده از این گروه از ماشین آلات بسته بندی چند دلیل و مزیت مهم به همراه دارد که از مهم ترین آنها می توان به موارد زیر اشاره نمود:
قرار گرفتن لایه و پوشش فویل آلومینیومی بسیار مقاوم منجر به جلوگیری از نفوذ هوا، گرد و غبار و هر گونه آلودگی به درون ظرف شده و از فاسد شدن مواد ممانعت خواهد شد.
با توجه به اینکه برخی از این تجهیزات همزمان وکیوم را نیز انجام می دهند، لذا هوای درون ظرف تخلیه شده و ماندگاری مواد تا حد زیادی افزایش پیدا خواهد کرد.
قدرت اتصال و چسبندگی فویل به لبه های ظرف بسیار زیاد بوده و امکان خروج و تخلیه مواد درون آن در اثر جا به جایی و وارد شدن ضربه به بسته بندی وجود نخواهد داشت.
نحوه عملکرد دستگاه سیل القایی
نحوه عملکرد ماشین آلات سیل القایی بر اساس نوع و قابلیت های در نظر گرفته شده برای آنها متفاوت می باشد. اما در حالت کلی در تمام آنها مراحل زیر به شیوه های مختلف طی میشوند:
دستگاه میدان مغناطیسی ایجاد نموده و قرار گرفتن فویل آلومینیومی یا سایر پوشش هایی که الکتریسیته را هدایت می کنند در مسیر این جریان منجر به تولید حرارت میشوند.
حرارت تولید شده به لایه موم موجود بر روی واشر انتقال یافته و منجر به اتصال آن به بدنه پلاستیکی یا شیشه ای ظروف خواهد شد.
به طور خلاصه می توان گفت این دستگاه ها مواد ترموپلاستیک از قبیل pet، pp و انواع ظروف پلاستیکی و شیشه ای و فلزی که پس از حرارت دهی منقبض شده و تغییر شکل می دهند را به کمک انرژی مغناطیسی به هم متصل می کند.
انواع دستگاه سیل القایی
از نظر نحوه عملکرد و اندازه و ابعاد و همچنین سرعت بسته بندی و پلمپ کردن درب ظروف، دستگاه های سیل القایی را می توان در گروه های مختلفی دسته بندی نمود که عبارتند از:
دستگاه سیل دستی
کوچک ترین و ارزان ترین ماشین آلات در این زمینه می باشند که به صورت رومیزی طراحی شده و جا به جایی و حمل و نقل آنها بسیار آسان است. این دستگاه ها یکی از گزینه های کاربردی برای کارگاه ها با تیراژ پایین و همچنین کسب و کارهای خانگی به شمار می رود. عملکرد دستگاه سیل القایی دستی یا رومیزی و خانگی به صورت زیر می باشد:
واشر یا روکش سه لایه مورد نظر توسط اپراتور بر روی درب بطری پلاستیکی یا شیشه ای قرار میگیرد.
سپس درب بطری یا ظرف به طور کامل باید بسته شود.
دستگاه روشن شود و دسته مخصوص آن بر روی درب قرار میگیرد. با قرار گرفتن دسته بر روی درب عمل حرارت دهی القایی صورت گرفته و بطری پلمپ میشود.
از مهم ترین مزایای دستگاه های دستی یا سیل القایی خانگی می توان به وزن سبک و قیمت ارزان آنها اشاره نمود.
البته لازم به ذکر است که این ماشین آلات چند عیب و محدودیت مهم دارند که عبارتند از:
سرعت پلمپ کردن این ماشین آلات پایین می باشد و برای کارگاه ها و کارخانجات با تیراژ بالا مناسب نخواهد بود.
تنها برای پلمپ کردن ظروف پلاستیکی و شیشه ای کاربرد دارند.
دستگاه سیل نیمه اتوماتیک
این دستگاه ها سرعت بیشتری نسبت به نوع دستی و کمتر از اتوماتیک دارند و برای کارگاه ها با تیراژ متوسط مورد استفاده قرار میگیرند. دستگاه های نیمه اتوماتیک رومیزی می باشند و بطری توسط اپراتور زیر محفظه مخصوص قرار گرفته و پس از اتمام عملیات سیل از آن خارج میشود.
دستگاه سیل اتوماتیک
از نمونه های بسیار رایج برای پلمپ کردن درب بطری و ظروف ترموپلاستیک می توان به سیل القایی اتوماتیک اشاره نمود که با سرعت بسیار بالا عملیات را در خطوط تولید انجام می دهند. نحوه عملکرد این دستگاه ها به صورت زیر می باشد:
اپراتور واشر سیل القایی را درون درب بطری یا قوطی قرار داده و در نهایت روی ظرف قرار میگیرد.
ظروف بر روی تسمه نقاله متحرک قرار گرفته و با عبور از محفظه مخصوص سیل، فرآیند پلمپ با سرعت بسیار بالا انجام میشود.
واشر سیل القایی چیست؟
یکی از مهم تذین و اصلی ترین تجهیزات مورد استفاده در این دستگاه ها، لایه و پوششی می باشد که پلپ درب با آن انجام میشود. این پوشش اصطلاحا واشر سیل القایی نامیده میشود و با توجه به نوع مواد موجود در ظرف و همچنین جنس بدنه بطری از انواع مختلف واشر استفاده میشود. به منظور دریافت بالاترین کارایی از این واشرها لازم است به موارد مختلفی از قبیل اندازه دهانه ظرف و همچنین درجه دمایی دستگاه در خط تولید توجه شود.

انواع واشر سیل القایی
واشرهای مورد استفاده در این دستگاه ها را می توان بر اساس جنس و همچنین تعداد لایه های به کار رفته در آنها به گروه های مختلفی تقسیم بندی نمود. بر همین اساس چند نوع رایج واشر سیل القایی شامل موارد زیر می باشند:
واشر دو لایه
واشرهای دو لایه که به واشرهای مقوایی نیز شناخته شده می باشند، از دو لایه مقوا و آلومینیوم تشکیل شده و مقاومت مطلوبی در برابر نفوذ هوا و گرد و غبار به درون ظرف دارند. لازم به ذکر است که این واشرها دارای دو زیرمجموعه می باشند که عبارتند از:
واشر جداشونده سیل القایی: پس از سیل و پلپ لایه آلومینیوم از مقوا جدا میشود.
واشر جدا نشونده: لایه آلومینیوم و مقوا پس از سیل از هم جدا نمیشوند.
واشر سه لایه پشت فوم دار
واشرهای دو لایه که به واشرهای مقوایی نیز شناخته شده می باشند، از دو لایه مقوا و آلومینیوم تشکیل شده و مقاومت مطلوبی در برابر نفوذ هوا و گرد و غبار به درون ظرف دارند. لازم به ذکر است که این واشرها دارای دو زیرمجموعه می باشند که عبارتند از:
واشر جداشونده سیل القایی: پس از سیل و پلپ لایه آلومینیوم از مقوا جدا میشود.
واشر جدا نشونده: لایه آلومینیوم و مقوا پس از سیل از هم جدا نمیشوند.
واشرهای دو لایه که به واشرهای مقوایی نیز شناخته شده می باشند، از دو لایه مقوا و آلومینیوم تشکیل شده و مقاومت مطلوبی در برابر نفوذ هوا و گرد و غبار به درون ظرف دارند. لازم به ذکر است که این واشرها دارای دو زیرمجموعه می باشند که عبارتند از:
واشر جداشونده سیل القایی: پس از سیل و پلپ لایه آلومینیوم از مقوا جدا میشود.
واشر جدا نشونده: لایه آلومینیوم و مقوا پس از سیل از هم جدا نمیشوند.

نوع دیگری از واشرهای مورد استفاده در این ماشین آلات، واشرهای سه لایه یا پشت فوم دار می باشند که مقامت بسیار بالایی داشته و برای مواد دارویی کاربرد دارند. لازم به ذکر است که این نوع واشر زیرمجموعه های متعددی داشته و از نظر کارایی و کاربرد کاملا با هم متفاوت می باشند. از جمله واشرهای پشت فوم دار می توان به گزینه های زیر اشاره نمود:
واشر F217: فوم چسبیده شده به لایه آلومینیومی در این نوع واشر باعث میشود تا ماندگاری محصولات درون ظرف تا حد بسیار زیای افزایش پیدا کند.
واشر PS Liner: این گروه از واشرها دارای یک لایه چسبنده می باشند.
واشر HIS liner: اتصال این نوع واشر و درپوش به دهانه ظروف بسته بندی با کمک ماشین لحیم و سیل القایی صورت میگیرد.
واشر پلاستیسول: واشر مناسب برای پلمپ کردن درب ظروف فلزی می باشد.
دستگاه سیل القایی دست دوم
به دلایل مختلف از قبیل صرفه جویی و مدیریت هزینه ها مخصوصا برای کسب و کارهای نوپا، اغلب افراد به دنبال خرید دستگاه سیل القایی دست دوم می باشند. انتخاب و خرید این گروه از ماشین آلات از حساسیت و دقت بالایی برخوردار می باشد، چون عدم توجه به کارایی و سلامت دستگاه در نهایت می تواند منجر به خسارت شود. برررسی میزان کارکرد دستگاه و سالم بودن تمام قطعات داخلی و خارجی این ماشین آلات نیاز به تجربه و تخصص دارد، لذا پیشنهاد می کنیم قبل از خرید حتما با افراد متخصص در این حوزه مشورت داشته باشید.
قیمت دستگاه سیل القایی
ماشین آلات سیل مانند سایر دستگاه های بسته بندی اغلب وارداتی بوده و برندهای مختلفی در زمینه طراحی و تولید و ساخت آنها فعالیت دارند. به همین دلیل قابلیت های موجود در این دستگاه ها و سرعت عملکرد و پلمپ کردن درب و سیل کردن آنها با هم متفاوت است. بر همین اساس قیمت دستگاه سیل القایی نیز با نوساناتی مواجه خواهد شد. نوع دستگاه (دستی یا نیمه اتوماتیک و اتوماتیک)، اندازه و ابعاد، جنس بدنه و قطعات داخلی، قابلیت های دستگاه، وارداتی یا داخلی بودن و همچنین برند تولید کننده همگی از جمله مواردی هستند که بر قیمت تاثیر بالایی ایجاد می کنند. برای کسب استعلام قیمت ماشین سیل القایی دستی و اتوماتیک در اندازه و ابعاد مختلف می توانید با کارشناسان گروه پایا پک تماس بگیرید.
خرید و فروش دستگاه سیل القایی
با توجه به کارایی و کاربرد بسیار زیاد ماشین آلات پلمپ درب بطری های فلزی، شیشه ای و پلاستیکی، تقاضا برای خرید دستگاه سیل القایی در سال های اخیر با رشد زیادی مواجه شده است. به همین دلیل برندهای مختلف داخلی و خارجی به طراحی و تولید این ماشین آلات پرداخته اند. گروه پایا پک از جمله تیم های فعال در زمینه خرید و فروش دستگاه پلمپ سیل القایی(induction sealer machine) بوده و مشاوره رایگان قبل از فروش هر یک از محصولات خود ارائه می دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان این مجموعه تماس بگیرید.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره هر یک از تجهیزات ارائه شده توسط این مجموعه می توانید از طریق راه های ارتباطی ذکر شده در پایین صفحه با کارشناسان پایا پک در ارتباط باشید.
سوالات متداول سیل القایی
به ماشین آلاتی گفته میشود که با ایجاد میدان مغناطیسی منجر به ایجاد حرارت در فویل های آلومینیوم شده و در نهایت این حرارت به لایه موم انتقال پیدا نموده و اتصال بین دو سطح صورت میگیرد.
دستی ، نیمه اتوماتیک ،اتوماتیک
برای کسب استعلام قیمت انواع مختلف دستی و اتوماتیک در اندازه و ابعاد مختلف می توانید با کارشناسان گروه پایا پک تماس بگیرید.
نظرات (۲)
وحید
۱۴۰۰-۰۶-۳۰سیل القایی اتوماتیک موجود دارین؟ چه قیمت هست؟
پایاپک
۱۴۰۰-۰۶-۳۰برای اطلاع از دستگاه های موجود با شماره های زیر تماس برقرار نمایید:
۵۵۶۹۶۱۳۲
۵۵۶۹۸۶۶۰
همراه: ٠٩١٢٣٨٣٧١٩٩